Splash - Bedre motor på kun 45 min. fra 995,-

Forlæng din motors levetid med en motorrens

Med tiden soder din bils motor til. Du kører kortere på literen, accelererer langsommere og forurener mere, hvis ikke du får renset bilmotoren.

Find et værksted, som laver motorrens

 

3 gode grunde til at få en motorrens

Få bedre acceleration

Når vi renser din bils motor, rengør vi bl.a. luftindsugningen til motoren. Det får motoren til at yde mere. Og du vil opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil. En test foretaget i samarbejde med MotorTV viser, at trækkraften kan forbedres fra 0,4% og op til 8,9% afhængig af biltype.

Få bedre acceleration med motorrens

Få bedre brændstoføkonomi

Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes. Testen i samarbejde med MotorTV viser, at du kan forbedre brændstofforbruget fra 5,4% op til 41% afhængig af biltype.

Få bedre brændstoføkonomi med motorrens

Få bedre (og grønnere) samvittighed

Omtanke for miljøet er en væsentlig grund til at få lavet en motorrens. Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og din grønne samvittighed.

En motorrens giver en bedre og grønnere samvittighed

Hvad er en motorrens?

En motorrens er en indvendig rengøring af din bils motor, hvor vi fjerner sodaflejringer og andre forurenende partikler med en rensevæske.

Det foregår ved, at vi kobler rensemaskinen med rensevæske direkte til motorens indsugningssystem. Vi sprøjter rensevæsken ind i motoren, mens bilen kører med forhøjede omdrejninger.

Væsken kommer ind og renser kritiske steder, hvor tilsodning opstår. Ved en dybdegående rens, renses både indsugningssystemet og brændstofsystemet. Resultatet er en renere motor - det forbedrer din bils ydeevne.

En motorrens tager bare 45 minutter på et værksted. Og du kan nemt få det gjort sammen med et serviceeftersyn på bilen.

Graden af tilsodning kan variere fordi biler er forskellige og har forskelligt kørselsmønster. Få en snak med dit værksted om, hvad den bedste løsning er for netop din bil.

Specialist tilkobler motorrens-rensemaskinen til bilmotor

Kundeudtalelse

Indvendig motorrens

”Mit værksted anbefalede en dybdegående motorrens med additiver. Jeg var lidt skeptisk i starten, men da værkstedet fortalte om fordelene, blev jeg overbevist. Nu efter rensen kan jeg mærke, at bilen har en mere jævn motorgang og kører længere på literen, så jeg synes, det er en god idé at rense motoren fx en gang om året, så den altid er toptunet.”

Henrik Rostbøll  Bilejer, Vejen ⋅ ★★★★★ ⋅ 5 / 5

Testresultaterne siger det hele

Før motorrens

Før motorrens opnår testbilen* en maksimal ydeevne på 148,4 Hk ved 4330 omdrejninger.

Graf der viser testresultat før en motorrens

Efter motorrens med additiver

Efter motorrens opnår testbilen* en maksimal ydeevne på 158,9 Hk ved 5895 omdrejninger, dvs. en forbedring på 10,5 Hk.

Graf der viser testresultat efter en motorrens

* Testresultaterne er baseret på en Peugeot 308 fra 2007.

3 spørgsmål vi har hørt om motorrens

Kan det betale sig at få lavet en motorrens – er det ikke bare spild af penge?

Ja, det kan det. Der er en lang række dokumenterede fordele ved at få en motorrens. Du øger motorens acceleration, forbedrer brændstoføkonomien og forurener mindre. Det er en billig investering at lave i modsætning til at skifte flere af motorens dele for at få samme effekt.

Risikerer jeg at ødelægge noget af bilens motor ved at få en motorrens?

Nej, det gør du ikke. Det er en gennemtestet metode, hvor rensemaskinen skånsomt rengør din bils motor indefra. Værkstedet er trænet i at bruge rensemaskinen, så du får det bedst mulige resultat.

Skiller I motoren ad, når I laver en motorrens?

Nej, vi afmonterer ingen vitale dele og laver ingen fabriksændringer. Vi frakobler kun luft- og brændstofslanger for at tilkoble rensemaskinen.

Spørgsmål til motorrens

Uren motor

Würth står bag din motorrens

 

Würth er kendt for produkter af høj kvalitet, har mere end 50 års erfaring på det professionelle marked og har en stærk international koncern i ryggen.

 

Vil du vide mere om rensemaskinen?

Gør mig klogere

Sådan booker du en motorrens

Find et certificeret Bedremotor-værksted tæt på dig og book en motorrens

Step 1 - Find et værksted nær dig

Aflever bilen på værkstedet. Rensen tager 45 min. og derefter har din bil en renere og bedre motor.

Step 2 - Aflever bilen på et værksted. Efter en rens har du en renere og bedre motor.

keyboard_arrow_up