Ren motor efter en motorrens

Et rent aircon-anlæg
yder bare bedre

Opnå renere og sundere indeklima i din bil med aircon-service og -rens. Det højner din kørekomfort og forlænger anlæggets levetid.

3 gode grunde til at få renset dit aircon-anlæg

Bedre ydeevne

Et vedligeholdt aircon-anlæg yder bedre. På varme dag hjælper anlægget med at køle,  mens det på kolde dage hjælper med at affugte, så ruderne ikke dugger. Evnen til at varme eller køle optimalt afhænger af, om det er blevet renset og serviceret. Desuden forlænges anlæggets levetid.

En renere motor giver en bedre samvittighed

Bedre køreoplevelse

En behagelig temperatur i bilen giver en bedre køreoplevelse og -komfort. Når aircon-anlægget virker korrekt, opnår du let den rette temperatur for passagerer og fører. Så kan du koncentrere dig om at køre bil.

En motorrens giver en bedre brænstoføkonomi

Bedre atmosfære

Støv og pollen sætter sig i A/C-anlæggets filter og nedsætter funktionen. Derfor er det vigtigt at få anlægget renset. Slip for bakterier og mikroorganismer med en aircon-rens, og få et bedre og sundere indeklima i din bil.

En motorrens giver en bedre acceleration

Er der forskel på aircon-service og aircon-rens?

Er der forskel på aircon-service og aircon-rens?

Ja, der er forskel på aircon-service og aircon-rens, selvom det ofte er en god idé at få foretaget begge dele samtidig. Hos Bedreaircon kan du få kompetent vejleding om, hvad behovet er i din bil.

Ved Aircon-service aftappes anlægget for kølemiddel og tjekkes for utætheder. Derefter påfylder vi den korrekte mængde kølemiddel. Et aircon-anlæg, der ikke bliver serviceret regelmæssigt vil over tid have for lidt kølemiddel og slides uhensigtsmæssigt, hvorfor mængden af kølemiddel er essentiel for anlæggets ydeevne og levetid. Vi anbefaler at få serviceret dit aircon-anlæg en gang om året.

En aircon-rens fjerner bakterier og urenheder fra luftkanaler og filter. Med tiden sætter der sig støv og pollen i aircon-anlægget, og da der samtidig vil være fugt, giver det grobund for mikroorganismer. Renser man ikke sit aircon-anlæg, risikerer man at blæse svampesporer mv. ud i kabinen og forringe luftkvaliteten. Det er ikke godt for hverken køreoplevelsen eller din sundhed. Derfor anbefaler vi at få renset dit aircon-anlæg en gang om året.

Hvis du indhenter tilbud, så vær opmærksom på hvad prisen inkluderer.

3 spørgsmål, vi har fået om aircon-service

1. Kan det betale sig at få serviceret sit aircon-anlæg?

Kort fortalt, ja!

Et velholdt aircon-anlæg yder bedre og holder længere.

Over tid taber aircon-anlægget en lille smule kølemiddel, og ved for lav mængde, bliver kølemidlet for varmt. Det resulterer i en ringere ydeevne og nedslidning af anlægget med dyre reparationer til følge. Så rent økonomisk er det bedre at vedligeholde end at udskifte.

2. Hvor ofte bør man få renset og serviceret sit aircon-anlæg?

Vi anbefaler, at det bliver renset og serviceret en gang årligt.

3. Hvordan foregår aircon-service?

Først kobles servicemaskinen på systemet. Denne tjekker for utætheder, aftapper aircon-anlægget og påfylder den mængde kølemiddel, som er foreskrevet af producenten.

Hvad kan jeg selv gøre?

Brug anlægget

Ikke alle har aircon-anlægget tændt konstant, men faktisk er det godt for aircon-anlægget at blive brugt. I anlægget sidder kompressorer, som har brug for smørelse, og det sker automatisk når anlægget er tændt og kompressorene kører. En ødelagt kompressor er en dyr fornøjelse, så husk at bruge dit aircon-anlæg jævnligt. Så undgår du også at anlæggets pakninger bliver utætte eller at stemplerne sætter sig fast.

Rens anlægget

Du kan købe et rensekit med en bakteriedræbende skum, der sprøjtes ind i systemet gennem luftkanalerne.

Würth står bag din aircon-rens

Würth er kendt for produkter af høj kvalitet, har mere end 50 års erfaring på det professionelle marked og har en stærk international koncern i ryggen.

Som en service til bilejerne, har vi Bedrekørende, der dækker over Bedreaircon, Bedremotor og Bedrebilpleje.

Læs mere om Bedrekørende her

keyboard_arrow_up