Ren motor efter en motorrens

En ren bil føles bare bedre

Forkæl din bil med professionel bilpleje. Hver dag er den udsat for påvirkninger fra vejr og vind.

Pas godt på din bil og forkæl den med professionel bilpleje.

3 gode grunde til at forkæle din bil med professionel bilpleje

Få bedre køreglæde

Når du passer godt på din bil ved at holde den ren og pæn, vil du hver dag glæde dig over at køre i den.

Derudover gavner det trafiksikkerheden, at bilen ruder, lygter, reflekser etc. er rene og fri for snavs.

En motorrens giver en bedre acceleration

Få bedre gensalgsværdi

Pas godt på din bil og bevar værdien.

Hver dag påvirkes din bil af vind, vejr og snavs fra vejbanen. Det slider på din bil. Vedligehold den med professionel rengøring og pleje – så bevarer bilen sin værdi bedre

En motorrens giver en bedre brænstoføkonomi

Få bedre (og grønnere) miljø

Skån miljøet ved at anvende professionel bilpleje. Vi håndterer rengørings-produkterne korrekt og sikrer, at der passes bedst muligt på miljøet. Derudover sparer du miljøet for ressourcer – fx vand, fordi din bil ikke skal vaskes så ofte, når den har fået coating.

En renere motor giver en bedre samvittighed

Hvad er professionel bilpleje?

Hver dag bliver din bil udsat for vejr og vind. Det er rigtig hårdt for bilen – både udvendigt og indvendigt. Med professionel bilpleje bliver der taget godt hånd om din bil. Du vil opleve, at den højst sandsynligt bevarer sin gensalgsværdi, og du selv opnår en større køreglæde, når din bil er ren ude og inde.

Samtidig skåner du miljøet for unødig negativ påvirkning, da vi håndterer produkterne korrekt. Hvis din bil har fået coating, er du også med til at spare på miljøets ressourcer, da din bil således ikke skal vaskes så ofte som før coating.

3 spørgsmål, vi har fået om bedrebilpleje

1. Kan det betale sig at få udført professionel bilpleje?

Ja! Vedligeholder du din bil med professionel bilpleje, bevarer du bilens gensalgsværdi. Samtidig skåner du miljøet mod hårde rengøringsprodukter.

2. Hvorfor bør man behandle lakken på sin bil?

Når du modtager din nye bil, er den som regel køreklar. Men hvis den er helt ny fra fabrikken, vil den have godt af et beskyttende lag på overfladen, der afviser skidt og snavs. En coating gør lakken mere modstandsdygtig over for stenslag, UV-stråler, snavs og vaskebørster. Bilen ser renere og mere velholdt ud i længere tid.

3. Hvad er indvendig bilpleje?

Bilen er en brugsgenstand og vil også få brugsspor. Du kan beskytte den mod pletter med en imprægnering. En professionel indvendig behandling af bilens kabine skaber et smudsafvisende og velholdt udtryk, der også efterfølgende er nemt at holde.

 

Würth står bag din bilpleje

Würth er kendt for produkter af høj kvalitet, har mere end 50 års erfaring på det professionelle marked og har en stærk international koncern i ryggen.

Som en service til bilejerne, har vi Bedrekørende, der dækker over Bedreaircon, Bedremotor og Bedrebilpleje.

Læs mere om Bedrekørende her

keyboard_arrow_up