Hvad er Bedremotor?

Bedremotor er et fællesskab for udvalgte værksteder, som samarbejder om at gøre det let for danske bilejere at finde et værksted, der tilbyder dybdegående motorrens. 

Bedremotor.dk giver dig mulighed for at finde en certificeret Bedremotor-partner tæt på, som tilbyder motorrens med rensemaskinerne WIC (Würth Injector Cleaner) og WAC (Würth Admission Cleaner).

Du undrer dig måske over, hvad WIC og WAC er for størrelser. Det hurtige (og korte) svar er, at det er maskiner som Bedremotor-partnerne bruger til at rense din motor.

WIC- og WAC-maskinerne er mere effektive end andre rensemaskiner på markedet, fordi de rengør i dybden med en effektiv rensevæske, og derfor langt bedre fjerner sod og andre urenheder.

Sagt med andre ord – så er det maskiner, der bruges til indvendig rengøring af din bils motor. Det er super simpelt og på bare 45 min. har du en renere og bedre motor.

Rensemaskine der bruges til motorrens

En ren motor fungerer bare bedre

En motor, der ikke yder som den gjorde en gang er virkelig op ad bakke. Nogle oplever det ved en ringere acceleration. Andre oplever det ved at benzin- eller dieselforbruget stiger. Andre igen er optaget af miljøet.

Med en motorrens forlænger du både motorens levetid og får større køreglæde. Og netop dette er baggrunden for Bedremotor.

Høj faglighed hos Bedremotors partnere

Værksteder, der indgår i Bedremotor-samarbejdet, er alle certificerede partnere og samlet set udfører de mere end 7.000 rens med rensemaskinen i Danmark hvert år. Det giver dig tryghed, når du vælger et Bedremotor-værksted.

  1. Bedremotors partnere anvender udelukkende de gennemtestede WIC- og WAC-maskiner til rens af motorer, som skånsomt - men effektivt - rengør motoren indefra.

  2. Bedremotors partnere har et højt fagligt niveau i relation til sodrelaterede problemer og arbejder aktivt med additiver og motorrens. Det betyder, at du får det bedst mulige resultat.

  3. Bedremotors partnere opkvalificerer jævnligt deres viden om motorrens. På den måde er du også fremadrettet sikret et højt fagligt niveau.

Bedremotor glæder sig til at hjælpe dig videre.

Bag Bedremotor-samarbejdet står Würth, som er garant for at de certificerede partnere lever op til kravene ovenfor.

keyboard_arrow_up